Servicios

L'Ajuntament de Vinaròs, a través de l'empresa de manteniment de la jardineria municipal, disposa d'un servei gratuït de recollida de restes de poda i jardineria en diferents punts de les zones de les urbanitzacions costa nord, costa sud i urbanitzacions de l'ermita, per tal de facilitar la correcta gestió d'aquests residus al veïnat de les urbanitzacions i evitar la saturació en els contenidors d'escombraries. 

 

Es tracta d'un servei únicament per a ciutadans particulars i quantitats domèstiques, en cap cas per a professionals de la jardineria i grans quantitats. Aquests últims han de gestionar els seus residus a través de gestors autoritzats o ecoparcs. 

 

Requisits del servei: depositar els residus de jardineria en qualsevol dels 35 punts senyalitzats, entre les 22.00 hores del diumenge i les 7.00 hores del dilluns.

 

El punts autoritzats els pots consultar al GeoPortal de l'Ajuntament.

 

Així mateix, s'informa que, segons els articles 70.3 i 86.3.b de l'Ordenança municipal de neteja d'espais públics i gestió de residus sòlids urbans, depositar residus de jardineria en la via pública FORA DEL DIA, HORA i LLOC indicats, es considera infracció lleu i pot suposar la imposició d'una sanció de 451 euros. 

 

En qualsevol cas, es recorda que els residus de jardineria poden depositar-se qualsevol dia de la setmana en les  instal·lacions de l'ecoparc fix i mòbil, en els següents dies i horaris: 

 

ECOPARC MÒBIL 

Localització:

- Dilluns: av. Castelló encreuament amb Av. Pius XII

- Divendres i dissabte: pg. de Joan Ribera s/n encreuament amb c/ del Molí.  

Horari: de 8.00 a 15.00 h.

 

ECOPARC FIX

Localització: camí de Sant Gregori s/n, encreuament amb el camí de Rossell (al costat de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals)

Horari: dilluns a divendres: de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00; dissabtes: de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00; diumenge: de 10.00 a 14.00 h. 

 

Punts de recollida de la Costa Nord

Punts de recollida de la Costa Sud

Punts de recollida de l'Ermita